Blogs & Tips

Wil je meer weten over een gezonde levensstijl en een koolhydraatarm eetpatroon? Onze diëtisten vertellen je graag meer.

 

Je doel behalen begint met goed voor jezelf zorgen
Hylke Boelens, Diëtist PS. food & lifestyle

Er zijn natuurlijk legio mogelijkheden om goed voor jezelf te zorgen en de meeste zul je vast al wel kennen en zoveel mogelijk toepassen. Maar hoe kan het dat dit soms gewoonweg niet lukt?

De vele voordelen van een voedingscoach
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Er zijn genoeg redenen om te benoemen waarom je een coach nodig hebt. Je hebt immers ook leren lopen en fietsen, met vallen en opstaan. En dit deed je niet alleen. Waarom zou dat bij het aanleren van een gezonde levensstijl anders zijn?

5x Koolhydraatarme airfryer recepten
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PS. food & lifestyle

Hoe makkelijk is om (bijna) al je ingrediënten in de airfryer te doen, ondertussen de vaatwasser uit te ruimen en een wasje te doen, en dan aan tafel te schuiven? De airfryer doet het werk voor je!

Last van obstipatie? 7 Tips om verstopping te verhelpen
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PS. food & lifestyle

Een veel voorkomend darmprobleem is obstipatie, in de volksmond ook wel verstopping genoemd. Obstipatie kan allerlei redenen hebben, zoals te weinig vezels, te weinig gezonde vetten of wie weet drink je te weinig water.

10x Koolhydraatarme tussendoortjes
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Eén van de lastige punten bij gewichtsbehoud zijn vaak de tussendoortjes. Veel kant-en-klare tussendoortjes uit de supermarkt zitten bomvol suikers, koolhydraten en onnodige toevoegingen.

Slanke Paastips
PS. food & lifestyle

Slanke Paastips van PS. food & lifestyle, zodat jij verantwoord de Pasen door kunt brengen. Vol tips met lekkere, koolhydraatarme recepten.

Waarom is magnesium onmisbaar voor het lichaam?
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Magnesium is één van de zes essentiële mineralen. Het speelt met name een belangrijke rol in de normale werking van spieren en de instandhouding van sterke botten.

Visceraal vet, wat kun je er tegen doen?
Hylke Boelens, Diëtist PS. food & lifestyle

Om ervoor te zorgen dat je viscerale vet binnen de gezonde waardes valt kun je een aantal dingen doen. Ze hebben allemaal te maken te maken met een gezonde leefstijl.

Laad meer berichten