Winkelwagen

Handige en voor een gezonder leven!

Onze diëtisten leren je meer over een gezonde en koolhydraatarme levensstijl.

De R zit weer in de maand
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

In de maanden september tot en met april wordt ons vaak aangeraden om te werken aan een verhoogde weerstand door het versterken van ons immuunsysteem. De maanden met de R staan bekend als de maanden waarin wij wel wat extra vitamines kunnen gebruiken.

Afvallen tijdens de overgang
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Wat is de overgang precies? Wat gebeurt er in je lichaam, met je hormonen en waarom wordt afvallen ineens een stuk lastiger? Ik leg het je uit en geef je tips.

Moeite met afvallen door traag werkende schildklier?
Hylke Boelens, Diëtist PS. food & lifestyle

Eén van de symptomen van een traag werkende schildklier is niet of heel moeilijk af kunnen vallen. Maar deze diagnose wordt lang niet altijd gesteld.

Starten met een gezonde levensstijl - 11 tips
PS. food & lifestyle

Ga je starten met een gezonde levensstijl? Wij geven je een aantal tips zodat jij een goede start kan maken met jouw verantwoorde, nieuwe levensstijl!

Vakantiekilo’s? 6 tips om ze kwijt te raken
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PS. food & lifestyle

De barbecues en wijntjes tijdens de vakantie kunnen soms extra vakantiekilo's opleveren. Maar hoe raak je ze weer kwijt?

Geen tijd om te koken? Zorg er voor dat je dit in huis hebt!
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PS. food & lifestyle

Geen tijd om boodschappen te doen? Met dit in je voorraadkast, heb je altijd genoeg gezonde ingrediënten in huis en zet je vlug een gezonde maaltijd op tafel.

Kun je vet verbranden met een koude douche?
Gitte Smolders, Diëtist PS. food & lifestyle

Veel mensen moeten niet denken aan het nemen van een koude douche, maar wist je dat tal van  wetenschappelijke studies aantonen dat het nemen van een koude douche vele gezondheidsvoordelen heeft?

Hoe gezond is kokos eigenlijk?
Gitte Smolders, Diëtist PS. food & lifestyle

Kokos past prima binnen een verantwoord voedingspatroon. Het bevat van nature meer verzadigde vetten dan koolhydraten en eiwitten.

8

van de

417

weergegeven

Laad meer berichten