Zomerse pastasalade met kip, asperges en citroenmayo

Fase 1
Zomerse pastasalade met kip, asperges en citroenmayo
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 2 personen
star_rate3/5 sterren
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gril de asperges. Maak een dressing van mayonaise, platte kaas, een beetje citroensap en de bieslook. Verdeel de fusilli over een bord samen met de kip, asperges, tomaatjes en maak af met de dressing.
Tip: Eet de rest van het gezin ook mee? Serveer dan volkoren pasta en vergroot de portie gerookte kip.
Pastasalade
  • 2 zakjes PS. food & lifestyle fusilli
  • 80-100 g gerookte kip
  • 100 g groene asperge(tip)s
  • 100 g cherrytomaatjes
Dressing
  • 2 el mayonaise
  • 1 el magere platte kaas
  • 2 el verse bieslook, fijngehakt
  • Scheutje citroensap
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zomerse pastasalade met kip, asperges en citroenmayo
Uw waardering