Winkelwagen
Terug

Vietnamese noodlesoep

Fase 1
Vietnamese noodlesoep
schedule490 min. bereiden
peopleVoor 4 personen
Bereiding
Schenk de bouillon in de slowcooker en voeg de runderriblappen, ui, gember, rode peper, kruidnagel, steranijs, kaneelstokje en vissaus toe. Zet de slowcooker op de lage stand en laat de soep 8 uur garen. Voeg de laatste 20 minuten de noodles en de courgetti toe en laat meegaren. Schep het kaneelstokje en de steranijs uit de soep (let op: deze kan uit elkaar gevallen zijn). Voeg eventueel naar wens nog wat extra bouillon toe en garneer met de verse kruiden, bosui en limoensap.
Ingrediënten
  • 2 zakjes PS. food & lifestyle noodles
  • 400 g runderriblappen in dunne reepjes
  • 400 g courgetti (courgette in dunne slierten, eventueel met behulp van een spiraalsnijder)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 bosuitje in dunne ringen
  • 1 liter runderbouillon
  • 2 el vissaus
  • Sap van ½ limoen
  • 2 cm verse geraspte gember
  • ½ rode peper, heel fijn gehakt
  • 1 kruidnagel
  • 1 steranijs
  • 1 kaneelstokje
  • Verse koriander
Voedingswaarde per persoon
Energie
274 Kcal
Vet 11,0 g
Koolhydraten 10,8 g
Eiwitten 32,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vietnamese noodlesoep
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.