Truffel-aardappelpuree met gebakken kabeljauw
Fase 1
Truffel-aardappelpuree met gebakken kabeljauw
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook of stoom de bloemkool beetgaar in circa 5-6 minuten. Verhit de roomboter in een pannetje en bak de kabeljauw circa 3 minuten per kant. Kruid met peper en zout. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng vervolgens met de truffelolie en serveer met de kabeljauw en de bloemkool.
Tip: Vanaf fase 2b kun je de aardappelpuree nog lekkerder maken met een eetlepel geroosterde hazelnoten en/of amandelen.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
- 40-50 g kabeljauwfilet
- 100 g bloemkool
- 1 tl roomboter
- ½-1 tl truffelolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
226 Kcal | |
Vet | 7,8 g |
Koolhydraten | 8,0 g |
Vezels | 2,2 g |
Eiwitten | 29,0 g |
Schrijf uw eigen review