Winkelwagen
Terug

Penne Puttanesca

Fase 1
Penne Puttanesca
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, ansjovis, chilipeper en kappertjes toe. Bak het mengsel 5 minuten tot de ui glazig is. Voeg vervolgens de tomaat, olijven en oregano toe aan het uimengsel en roer alles goed om. Breng op smaak met peper en zout. Laat dit 15 minuten zachtjes opstaan tot de saus is ingedikt. Giet de penne af en schep de saus erover.
Tip: Voeg bij serveren een flinke hand rucola toe en vanaf fase 2A is deze penne extra lekker met wat Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle penne
  • 2 tomaten ontveld en in blokjes
  • ¼ ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 10 zwarte olijven in plakjes
  • 4 ansjovisjes uit blik
  • 1 el kappertjes, uitgelekt
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl oregano
  • 1 mespuntje chilipeper
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
243 Kcal
Vet 12,1 g
Koolhydraten 11,7 g
Eiwitten 20,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Penne Puttanesca
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.