Pastasalade met avocado, feta en olijven
Fase 3
Pastasalade met avocado, feta en olijven
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli zoals vermeld op de verpakking en laat goed afkoelen. Snijd de avocado en zwarte olijven in plakjes, de rode ui in halve ringen, de feta in blokjes en halveer de cherrytomaatjes. Meng met een halve eetlepel olijfolie in een kom en breng op smaak met de chilivlokken, peper en zout. Meng vervolgens de afgekoelde fusilli erdoorheen. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
Ingrediënten
- 50 g PS. fusilli
- 100 g cherrytomaatjes
- 25 g rucola
- 20 g zwarte olijven
- ½ avocado
- ¼ rode ui
- 40 g fetakaas
- 1 el extra vierge olijfolie
- 1 tl chilivlokken
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
638 Kcal | |
Vet | 44,7 g |
Koolhydraten | 21,0 g |
Vezels | 24,8 g |
Eiwitten | 25,6 g |
Schrijf uw eigen review