Pannenkoek met gebakken kaneelappeltjes en karamel zeezoutstroop
Fase 2A
Pannenkoek met gebakken kaneelappeltjes en karamel zeezoutstroop
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Doe 100 ml koud water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje PS. food & lifestyle pannenkoek. Schud goed. Verhit de helft van de boter in een pan en bak drie kleine pannenkoekjes of een grote pannenkoek van het beslag. Doe de pannenkoekjes op een bord en dek af met folie zodat deze lekker warm blijven. Bestrooi de schijfjes appel met kaneel. Verhit de rest van de boter in de pan en bak de appelschijfjes circa 2 minuten aan beide zijden. Verdeel ze over de pannenkoekjes en maak af met de karamel zeezoutstroop.
Tip: Vanaf fase 2B lekker met wat geroosterde pecannoten.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle pannenkoek
- 1 el PS. food & lifestyle karamel-zeezout stroop
- ½ appel in schijfjes
- 1 el roomboter
- Kaneel
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
274 Kcal | |
Vet | 13,6 g |
Koolhydraten | 15,4 g |
Eiwitten | 20,3 g |
Schrijf uw eigen review