Winkelwagen
Terug

Panna cotta met granola en frambozen

Fase 3
Panna cotta met granola en frambozen
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Week het halve gelatine blaadje circa 5 minuten in koud water. Verwarm in een steelpannetje de verse slagroom samen met de amandelmelk, zoetstof en zout tot het kookt. Doe dan het vuur uit en laat iets afkoelen. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan het roommengsel. Roer tot de gelatine volledig is opgenomen en laat verder afkoelen tot kamertemperatuur. Roer nogmaals goed door, giet in een glas en plaats 8 uur in de koelkast. Haal de volgende ochtend uit de koelkast en strooi de helft van de granola er bovenop, gevolgd door de Griekse yoghurt, de resterende granola en garneer met de frambozen.
Ingrediënten
  • 50 g PS. granola dark chocolate berry
  • 100 g Griekse yoghurt 10%
  • 50 ml verse slagroom
  • 15 ml ongezoete amandelmelk
  • 100 g frambozen
  • ½ gelatine blaadje
  • Vloeibare zoetstof naar smaak
  • Snufje zeezout
Voedingswaarde per persoon
Energie
488 Kcal
Vet 27,2 g
Koolhydraten 31,5 g
Vezels 9,3 g
Eiwitten 23,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panna cotta met granola en frambozen
Uw waardering