Winkelwagen
Terug

35 jaar uit Bree

"Ik was verbaasd hoe veel en hoe lekker ik mocht eten*"

in the picture

Wendy is samen met haar coach onze kant op gekomen. In januari 2022 is ze gestart met het PS. food & lifestyle programma, met een fantastisch resultaat als gevolg. Dat gaan we vandaag vastleggen tijdens een fotoshoot! “Een beetje spannend, maar ik heb er zin in” vertelt Wendy ons. Wij hebben er ook zin in!

 

“Ik ben al zo lang ik mij kan herinneren iets zwaarder geweest. In mijn tiener jaren begon dit een belangrijk item te worden voor mijn zelfvertrouwen. Natuurlijk probeerde ik van alles om de kilo's onder controle te houden. De ene methode had meer en langer effect dan de andere, maar uiteindelijk hadden ze allemaal hetzelfde resultaat en waren ze niet vol te houden. De kilo's die er vanaf gingen, kwamen er nadien dubbel terug bij.

Ik bleef maar zoeken en alles liep op een sisser af. In het begin voelde ik mij altijd super trots als ik 5 kg was verloren, maar nadien voelde ik mij super slecht want er kwam uiteindelijk 10 kg terug bij. Zo ging het door de jaren heen, verder en verder.”

Tijdens haar bezoek aan ons hoofdkantoor werd Wendy flink in de watten gelegd bij de visagiste en vervolgens mocht ze op de foto. “Ik draag eigenlijk nooit make-up, maar ik vind het super mooi!”

Ik probeerde alles

“Bijna alles wat er bestond om te proberen, probeerde ik ook. Op een gegeven moment had ik er 13 kg vanaf, maar ik had continu honger en mijn humeur was niet altijd geweldig. Dit kon ik volhouden tot aan mijn zwangerschap, maar na mijn bevalling kreeg ik er de laaste 5 kg die ik was bijgekomen er niet meer vanaf. Dit bracht frustraties en eetbuien met zich mee, dus begon het verhaal weer helemaal opnieuw.

Dus begon ik opnieuw, met alles wat ik dacht dat kon helpen om die 5 kg kwijt te raken. Shakes, punten tellen, ... niks was vol te houden. Ik begon op internet wat rond te kijken en kwam bij keto uit. Dit sprak mij wel aan, want de recepten zagen er goed uit. Ik begon opnieuw vol goeie moed, maar merkte al snel dat dit niet werkte voor mij zoals het hoorde of dat ik dit toch zeker niet alleen ging kunnen.”

De enige oplossing?

“Stilletjes aan begon ik te denken dat mijn enige oplossing een Gastric Bypass ging zijn, maar toen kwam ik het verhaal van Roel tegen op Facebook. Een gewone persoon, die dan ook nog eens van in mijn omgeving was, had het PS. food & lifestyle programma gevolgd. Zou dit dan toch wel werken?

Ik dacht: ‘Informeren kan nooit kwaad’ dus ik stuurde een email naar Isabelle, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Als snel kon ik op gesprek gaan en was ik heel snel mee met de uitleg die ze mij gaf. Eigenlijk moest ik het alleen nog met mijn man bespreken, maar ik was voor 90% zeker dat ik dit wou proberen.”

Samen met haar coach Isabelle is Wendy naar het hoofdkantoor gekomen, natuurlijk gingen ze ook even samen op de foto!

Soms kan ik het nog niet geloven

“Al snel was de knoop doorgehakt en ging ik dit avontuur aan. Ik was verbaasd hoeveel, hoe vaak en hoe lekker ik mocht eten. Ik ben zo ontzettend blij dat ik eindelijk iets gevonden heb dat bij mij past, waar ik mij goed bij voel en waar ik eigenlijk geen moeite voor hoef te doen. Soms lijkt het een droom.

“Ik ben zo ontzettend blij dat ik eindelijk iets gevonden heb dat bij mij past”

Mijn omgeving had meer moeite met mijn nieuwe eetpatroon dan dat ik er zelf problemen van ondervond. Ze hadden er soms moeite mee dat ik nu ‘nee’ zei tegen bepaalde dingen. Maar gelukkig heb ik weten door te zetten. Mijn doel was -20 kg, want dat zou voor mij al een wonder zijn. Het verliep allemaal zo vlot dat ik ondertussen aan bijna -30 kg zit, wat ik soms nog altijd niet kan geloven.

Mijn favoriete producten zijn:

  • De Italiaanse kokos biscuit,
  • De Melk chocolade chunk,
  • De Mokka wafels en
  • De Variatie muesli.

Wat ik ook heel belangrijk vond is dat alles op mijn tempo ging. Alle stappen die we gezet hebben zijn in samenspraak geweest en met een gelijkwaardig gevoel. Er waren geen vooroordelen, alleen maar een coach met een hart van goud dat het beste voor heeft met haar klanten!”

Wat een prachtig resultaat heb je bereikt Wendy, daar mag je super trots op zijn. Je straalt voor de camera!

Lees ervaringsverhalen
Evelyne Deglorie, 45 jaar uit Vichte "Toen ik na één week terug kwam bij mijn coach, kreeg ik meteen goed nieuws!*"

Toen ik na 1 week terug ging bij Layla kreeg ik meteen fantastisch nieuws: 3.5 kg vet verloren! Amai, zoveel eraf terwijl ik geen enkel moment honger heb gehad en niet heb gesport. De beslissing om verder te doen, was heel snel gemaakt!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Patricia Klaasen, 54 jaar "Na de zomervakantie zat ik niet goed in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer