Wat is PS. food & lifestyle?

 • Persoonlijke begeleiding van jouw coach
 • Makkelijk, lekker en gezond eetpatroon
 • Voedingsplan op maat
 • Een gezonde levensstijl
 • Een jaar lang nabegeleiding van je coach

Start vandaag

 

Wat is PS. food & lifestyle? 

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

PS. food & lifestyle focust op resultaat voor de lange termijn. Op inspiratie, motivatie en duwtjes in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.

Met 14 jaar lang ervaring zul je ons misschien nog kennen onder de naam PowerSlim, maar vanaf nu zijn wij PS. food & lifestyle.

Alles voor een koolhydraatarme levensstijl

Hoe kunnen we jou helpen? Bij ons kun je terecht voor:

 • PS. food & lifestyle programma: samen met je coach je doel bereiken
 • Zelf in balans blijven met PS. life

PS. food & lifestyle programma

Samen met je coach naar een blijvend resultaat

Weten wat een coach voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Met meer dan 300 coaches is er altijd een coach in de buurt.

PS. life

Een gezonde levensstijl en in balans blijven was nog nooit zo makkelijk

Met de producten van PS. life maken wij een gezond en verantwoord voedingspatroon net een beetje makkelijker. Ontdek het nu!

PS. food & lifestyle programma

Jouw persoonlijke coach

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Bij PS. food & lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig, die je uitleg geeft, je motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt. Samen met je coach stel je een op maat gemaakt plan op. Wekelijks bespreken jullie jouw vorderingen, vragen en de volgende stappen. 

Start vandaag

Jouw persoonlijk plan

Tijdens het programma ga je niet minder eten, maar leer je anders eten: minder koolhydraten, meer eiwitten. We leren je graag een gezond en normaal eetpatroon aan, dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven en bij je past. Zodat het ook gemakkelijk vol te houden is.

Je hebt ongeveer zes eetmomenten op een dag en gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en handige tussendoortjes), aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, voor altijd. Waarbij genieten mag!

 

Voordelen van het programma

 • Jouw eigen coach Wekelijkse begeleiding bij jou in de buurt
 • Voedingsplan op maat Een persoonlijk voedingsplan dat is afgestemd op jouw wensen
 • Gezond én lekker eten Met makkelijke producten en recepten
 • Een jaar lang nabegeleiding Zodat jij ook leert om in balans te blijven
Start vandaag
Femke Heijman, 41 jaar uit Zaltbommel "Dat jaar nabegeleiding is ook fantastisch!*"

Het was voor mij echt een stok achter de deur dat ik elke week een afspraak had met mijn coach. We hebben geregeld contact waardoor ik gemotiveerd blijf. Dat jaar nabegeleiding is ook fantastisch!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Je resultaten behouden

Ook ná het behalen van je doel zijn we er voor je. Jouw PS. food & lifestyle coach geeft je nog een jaar lang nabegeleiding, zodat jij ook stap voor stap leert om in balans te blijven. Om jou ook in deze fase extra handvatten te bieden kun je gebruik maken van de PS. life producten.

Om er achter te komen of PS. food & lifestyle iets voor je is, kun je vrijblijvend een kennismakingsgesprek maken met een coach bij jou in de buurt

Nu is het moment: Go for it!

 

PS. life 

Zelf in balans blijven met PS. life 

PS. life is geen programma dat je moet volgen, maar heerlijke verantwoorde producten met een verlaagd koolhydraatgehalte. Speciaal ontwikkeld voor mensen die lekker in hun vel zitten en dit graag zo willen houden, zonder hier veel voor te moeten of laten.

De producten van PS. life zijn alledaagse producten waarmee je lekker én gemakkelijk in evenwicht blijft. Zo maak jij iedere dag een verantwoorde keuze en kun je toch genieten van al het lekkers dat het leven te bieden heeft.

Omdat je je geweldig wil blíjven voelen. Dat gunnen wij iedereen.

PS. life assortiment

Verantwoorde producten van PS. life

Alle producten van PS. life passen in een gezonde levensstijl. Van crackers, muesli’s en granola’s tot wraps en pasta.