Winkelwagen
Terug

Spruitjesstamppot met gebakken hamblokjes

Fase 1
Spruitjesstamppot met gebakken hamblokjes
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de harde onderkant van de spruitjes af en kook in ruim water met de bouillon beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de hamblokjes circa 3-4 minuten tot ze een beetje krokant worden. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spruitjes af en prak ze fijn. Meng ze samen met de hamblokjes door de aardappelpuree. Breng op smaak met wat peper en de nootmuskaat.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
  • 1 tl PS. food & lifestyle bouillon
  • 40-50 g hamblokjes
  • 100 g spruitjes
  • ½ el olijfolie
  • Snufje nootmuskaat
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
256 Kcal
Vet 9,0 g
Koolhydraten 11,1 g
Vezels 4,1 g
Eiwitten 29,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spruitjesstamppot met gebakken hamblokjes
Uw waardering