Bereiding
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui circa 1-2 minuten. Voeg de spruitjes en de koriander toe en bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens
de bouillon toe, breng aan de kook en laat de spruitjes in 10-12 minuten gaar worden. Pureer met een staafmixer tot een egale soep. Breng
eventueel nog extra op smaak met wat peper en zout en maak af met de kookroom.
Tip: Dit is een bijgerecht. Lekker met bijvoorbeeld de grissini oregano van PS. food & lifestyle.
Ingrediënten
- 150 ml kruidenbouillon
- 100 g spruiten
- ¼ ui, gesnipperd
- ½ el olijfolie
- 1 el kookroom light
- Snufje koriander
- Extra:
- Staafmixer
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
112 Kcal | |
Vet | 6,8 g |
Koolhydraten | 7,6 g |
Eiwitten | 2,8 g |
Schrijf uw eigen review