Winkelwagen
Terug

Spinazie-preitaart

Fase 2A
Spinazie-preitaart
schedule55 min. bereiden
peopleVoor 4 personen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 C°. Bak de tartaar rul samen met de kruiden en de sambal. Voeg de prei toe en roerbak circa 2 minuten. Voeg daarna de spinazie toe en roerbak dit ook nog circa 2-3 minuten. Breng op smaak met zout. Kluts de eieren samen met de Boursin cuisine light en meng dit met de tartaar, prei en de spinazie. Schep het mengsel in een ingevette taartvorm. Brokkel de feta erover heen en bak de taart in circa 40 minuten gaar.
Ingrediënten
  • 500 g tartaar
  • 450 g spinazie
  • 200 g prei, in ringen
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 eieren
  • 150 ml Boursin cuisine light
  • 80 g feta light, in blokjes of verkruimeld
  • 1 tl kerriepoeder
  • 2 tl kaneel
  • 2 el Provençaalse kruiden
  • 1 tl sambal oelek
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
544 Kcal
Vet 19,3 g
Koolhydraten 6,7 g
Eiwitten 40,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spinazie-preitaart
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.