Winkelwagen
Terug

Spaghetti met ham en champignons in roomsaus

Fase 1
Spaghetti met ham en champignons in roomsaus
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de champignons in plakjes. Hak de peterselie grof. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en de ui aan. Voeg de hamreepjes toe en bak goudbruin. Bak vervolgens de champignons kort mee, voeg de kookroom toe en verwarm op laag vuur. Breng op smaak met de oregano, peper en zout. Verdeel de spaghetti over een bord schep de saus eroverheen. Garneer met verse peterselie.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
  • 40-50 g hamreepjes
  • 2 el kookroom light
  • 200 g champignons
  • ¼ ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 el verse peterselie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
362 Kcal
Vet 16,8 g
Koolhydraten 11,9 g
Vezels 26,6 g
Eiwitten 27,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spaghetti met ham en champignons in roomsaus
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.