Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes
Fase 2A
Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Meng de tofu met de sojasaus en zet even apart. Stoom de broccoliroosjes samen met de peultjes circa 2-3 minuten en giet af. Verhit de kokosolie in een wokpan en bak de knoflook, gember en de rode peper circa 1 minuut. Voeg de tofu toe en bak deze even kort mee. Voeg daarna de broccoli, peultjes en de paprika toe en bak nog circa 3-4 minuten. Zet het vuur uit en besprenkel met de sesamolie en breng verder op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
- 120-150 g tofu in stukjes
- 100 g broccoliroosjes
- 100 g rode paprika in stukjes
- 100 g peultjes
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- ½ rode peper, heel fijngesneden
- 1 cm verse gember, fijngehakt
- 1 el Kikkoman sojasaus
- ½ el kokosolie
- ½ el sesamolie
- Zout
- Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
324 Kcal | |
Vet | 19,2 g |
Koolhydraten | 13,5 g |
Eiwitten | 21,0 g |
Schrijf uw eigen review