Winkelwagen
Terug

Noodlesoep met biefstuk en ei

Fase 1
Noodlesoep met biefstuk en ei
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de prei in ringen, rasp de gember en pers de knoflook. Verhit de roomboter in een koekenpan en bak de biefstuk 2 minuten per kant. Laat even rusten. Verhit de sesamolie in een diepe pan en fruit de knoflook en de gember kort aan. Voeg de prei toe en bak 2-3 minuten mee. Voeg de bouillon, noodles, sojascheuten en de sojasaus toe en warm goed door. Snijd de biefstuk in reepjes en voeg samen met het halve ei toe aan de soep .
Tip: Vanaf fase 2B lekker om er op het laatst nog wat (geroosterde) sesamzaadjes overheen te strooien
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle noodles
  • 20-30 g biefstuk
  • ½ gekookt ei
  • 50 g prei in ringen
  • 50 g sojascheuten
  • 300 ml kippenbouillon
  • 1 tl roomboter
  • 1 el sesamolie
  • 1 cm verse gember
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el Kikkoman sojasaus
Voedingswaarde per persoon
Energie
325 Kcal
Vet 18,2 g
Koolhydraten 10,0 g
Vezels 4,6 g
Eiwitten 29,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noodlesoep met biefstuk en ei
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.