Winkelwagen
Terug

Mediterraan broodje met komkommer-kipsalade

Fase 1
Mediterraan broodje met komkommer-kipsalade
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kruid de kipfilet met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet goudbruin samen met de knoflook. Meng de ui en de mosterd door de platte kaas. Breng op smaak met een beetje peper en zout. Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer. Meng de saus met de komkommer en gebakken kipfilet. Rooster het broodje in de broodrooster en snijd open tot een envelop. Vul het broodje met de salade.
Tip: Vervang de kip door 40-50 g zalm.
Ingrediënten
  • 1 PS. food & lifestyle Mediterraan broodje
  • 1 el olijfolie
  • 40-50 g kipfilet
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • ½ ui, gesnipperd
  • 50 g komkommer, in stukjes zonder zaadlijsten
  • 1 tl mosterd
  • 1 el magere platte kaas
Voedingswaarde per persoon
Energie
292 Kcal
Vet 16,2 g
Koolhydraten 8,2 g
Eiwitten 28,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mediterraan broodje met komkommer-kipsalade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.