Kipwrap met verse rode kool
Fase 1
Kipwrap met verse rode kool
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de olijfolie in een pan en bak de stukjes kipfilet met wat peper, zout en paprikapoeder in 5-10 minuten goudbruin en gaar. Laat even afkoelen. Meng de magere platte kaas met het limoensap, knoflook en wat peper en zout. Bestrijk de wrap met de yoghurt-knoflooksaus en beleg met de kip, avocado, rode kool en maak af met wat peterselie. Serveer met de schijfjes komkommer.
Ingrediënten
- 1 PS. food & lifestyle wrap
- 40-50 g kipfilet, in stukjes
- 25 g verse rode kool
- ½ komkommer, in schijfjes
- ¼ avocado, in stukjes
- 1 flinke el magere platte kaas
- ½ teentje knoflook, geperst
- ½ el olijfolie
- 1 tl limoensap
- Platte peterselie, grof gehakt
- Paprikapoeder
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
390 Kcal | |
Vet | 24,4 g |
Koolhydraten | 8,7 g |
Eiwitten | 28,9 g |
Schrijf uw eigen review