Winkelwagen
Terug

Italiaanse paprikasoep

Fase 2A
Italiaanse paprikasoep
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verhit de olie in een grote pan. Fruit de ui en knoflook en voeg de rode paprika toe. Voeg wanneer de paprika zacht is de kippenbouillon toe. Zet het vuur laag en kook zachtjes 10 min door. Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met een flinke scheut witte balsamico azijn. Serveer met PS. food & lifestyle grissini oregano.
Tip: Geen witte balsamico azijn in huis? Je kunt ook witte wijnazijn of citroensap gebruiken, dit haalt de smaak ook net even wat op.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle grissini oregano
  • 1 el olijfolie
  • ½ teen knoflook, geperst
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • ½ liter kippenbouillon
  • ¼ ui, gesnipperd
  • Witte balsamico azijn
Voedingswaarde per persoon
Energie
173 Kcal
Vet 8,9 g
Koolhydraten 6,5 g
Eiwitten 12,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Italiaanse paprikasoep
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.