Winkelwagen
Terug

Indiase kipsalade

Fase 3
Indiase kipsalade
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de kipfilet, mango en komkommer in stukken, de rode peper in ringetjes, de avocado in plakjes, halveer de cherrytomaatjes en hak de rode ui fijn. Marineer de stukjes kipfilet met de garam masala kruiden. Maak een dressing van het citroensap, wat peper en zout en de helft van de olijfolie. Verhit de overige olijfolie in een pan en bak de kipfilet gaar. Leg de verse munt en koriander op een bord en verdeel alle ingrediënten hier overheen. Besprenkel met de dressing.
Tip: Vind je de verse kruiden als basis voor de salade niet zo lekker? Dan kun je natuurlijk ook rucola of gewone sla gebruiken.
Ingrediënten
  • 120-150 g kipfilet
  • 100 g komkommer
  • 100 g cherrytomaatjes
  • 50 g mango
  • 10 g ongezouten cashewnoten
  • ½ avocado
  • ¼ rode ui
  • ¼ rode peper
  • 1 tl citroensap
  • 1 el olijfolie
  • 1 el garam masala kruiden
  • 5 g verse munt
  • 5 g verse koriander
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
541 Kcal
Vet 31,0 g
Koolhydraten 18,3 g
Vezels 7,7 g
Eiwitten 43,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Indiase kipsalade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.