Haringsalade op een bedje van witlof
Fase 3
Haringsalade op een bedje van witlof
schedule12 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Meng de stukjes witlof met de platte kaas, knoflook, citroensap, peper en zout. Leg de witlof op een diep bord en verdeel de haring, ei, aardappelen en ui er voorzichtig overheen. Breng op smaak met peper. Garneer met bieslook en dille.
Tip: Snijd de haring, ei, ui en de aardappel extra fijn en meng met de knoflook kruidendressing. Serveer in het blad van de witlof.
Ingrediënten
- 1 zoute haring, in stukjes
- 1 ei, gekookt en in partjes
- 1 el magere platte kaas
- 2 stronkjes witlof, in stukjes
- 1 gekookte aardappel, in partjes
- ¼ rode ui, in ringen
- ½ teentje knoflook, geperst
- Paar druppels citroensap
- Verse dille
- Verse bieslook
- Peper en zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
304 Kcal | |
Vet | 12,5 g |
Koolhydraten | 21,0 g |
Eiwitten | 24,7 g |
Schrijf uw eigen review