Winkelwagen
Terug

Gegrilde aubergine met geitenkaas en tomaat

Fase 1
Gegrilde aubergine met geitenkaas en tomaat
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.

Bereiding
Verwarm de grill van de oven voor. Bestrijk de plakjes aubergine met olie. Breng op smaak met zout, peper en knoflook. Gril ze aan beide kanten circa 15-20 minuten en laat ze vervolgens uitlekken op een keukenpapiertje. Verkruimel de geitenkaas en verdeel dit samen met de gesneden cherrytomaten over de aubergines. Garneer met verse kruiden. Let op: dit is een bijgerecht! Lekker met een stukje witvis of gegrilde kip of kalkoenfilet voor een volledige maaltijd.
Ingrediënten
  • 50 g aubergine in dunne plakjes gesneden
  • 50 g cherrytomaten in vieren gesneden
  • 3 tl geitenkaas
  • 2 takjes verse basilicum, fijngehakt
  • 2 takjes verse peterselie, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
162 Kcal
Vet 13,0 g
Koolhydraten 5,8 g
Eiwitten 4,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gegrilde aubergine met geitenkaas en tomaat
Uw waardering