Winkelwagen
Terug

Fusilli puttanesca met parmaham

Fase 3
Fusilli puttanesca met parmaham
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook, snipper de ui, halveer de olijven, snijd de peper fijn en alle tomaten in grove stukken. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui, knoflook en rode peper. Voeg de tomaten, zongedroogde tomaten, tomatenpuree, olijven, kappertjes en oregano toe. Blus af met de rode wijn en breng aan de kook. Schep regelmatig door en laat circa 10 minuten pruttelen tot de saus is ingedikt. Verdeel de fusilli over een bord en schep de pastasaus hier bovenop. Garneer met de peterselie en plakjes parmaham.
Ingrediënten
  • 50 g PS. fusilli
  • 25 g parmaham
  • 150 g tomaten
  • 20 g zongedroogde tomaten
  • 2 el tomatenpuree
  • 20 g kalamata olijven
  • 1 el kappertjes
  • 10 ml rode wijn
  • ¼ witte ui
  • ½ rode peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 el verse peterselie
  • 1 tl oregano
Voedingswaarde per persoon
Energie
477 Kcal
Vet 18,4 g
Koolhydraten 36,9 g
Vezels 23,4 g
Eiwitten 27,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fusilli puttanesca met parmaham
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.