Winkelwagen
Terug

Fusilli met knoflookgarnalen

Fase 1
Fusilli met knoflookgarnalen
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water. Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Voeg de knoflook, garnalen, courgette en rode peper toe en bak deze totdat de garnalen roze kleuren. Breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en schep de garnalen samen met de roomkaas erdoor.
Tip: Het is ook lekker om de courgette even te grillen en deze op het laatste erbij te serveren.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 40-50 g grote garnalen
  • 100 g courgette in plakken
  • 1 el kruidenroomkaas light
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • ¼ rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
291 Kcal
Vet 12,9 g
Koolhydraten 7,2 g
Eiwitten 29,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fusilli met knoflookgarnalen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.