Courgetti met zalm en avocadopesto
Fase 1
Courgetti met zalm en avocadopesto
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Vul de waterkoker zo vol mogelijk en zet deze aan. Verhit de kokosolie in een grote pan en bak de zalmfilet circa 5-8 minuten tot de gewenste gaarheid is bereikt. Doe de avocado, knoflook, olijfolie, basilicum, citroensap en peper en zout in de keukenmachine. Laat draaien tot er een smeuïge pasta ontstaat. Maak met behulp van de spiraalsnijder courgetti van de courgette. Doe de courgetti in een vergiet en giet het kokende water eroverheen. Verdeel de courgetti en de zalm over een bord en serveer met de avocadopesto.
Tip: Vanaf fase 2B ook lekker met (geroosterde) tomaatjes en pijnboompitten.
Ingrediënten
- 150-200 g zalmfilet
- 100 g courgette
- ½ avocado
- ½ teentje knoflook, geperst
- 1 el vers citroensap
- 5 basilicumblaadjes
- ½ el olijfolie
- ½ el kokosolie
- Peper
- Zout
- Extra: spiraalsnijder + keukenmachine
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
575 Kcal | |
Vet | 44,0 g |
Koolhydraten | 8,3 g |
Eiwitten | 34,0 g |
Schrijf uw eigen review