Winkelwagen
Terug

Caesarsalade met ei, ham en eigengemaakte croutons

Fase 1
Caesarsalade met ei, ham en eigengemaakte croutons
schedule35 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Besmeer één sneetje met de olijfolie. Laat een pan goed heet worden en bak het sneetje om en om goudbruin en krokant. Bestrooi tijdens het bakken met de Italiaanse kruiden. Haal het brood uit de pan en snijd er croutons van. Meng ondertussen de ingrediënten voor de dressing met elkaar. Doe de sla op een diep bord en verdeel de ham, tomaat, croutons en het ei eroverheen. Besprenkel met de dressing. Serveer met het andere sneetje brood.
Tip: Vanaf fase 2A kun je wat geraspte Parmezaanse kaas door de dressing doen en eventueel wat over de salade strooien.
Ingrediënten Caesarsalade
  • 1 zakje PS. food & lifestyle witbrood
  • 1 klein gekookt ei (maat m) in stukjes
  • 1 plakje ham, uitgebakken en in stukjes
  • 1 klein kropje Romeinse sla in stukjes
  • 1 tomaat in stukjes
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl Italiaanse kruiden
Ingrediënten Caesardressing
  • 1 el mayonaise
  • ½ teentje knoflook
  • 5 blaadjes basilicum, fijngehakt
  • 1 ansjovis in stukjes gesneden
Voedingswaarde per persoon
Energie
487 Kcal
Vet 32,2 g
Koolhydraten 8,2 g
Eiwitten 28,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Caesarsalade met ei, ham en eigengemaakte croutons
Uw waardering