Winkelwagen
Terug

Broccolistamppot met zalm

Fase 1
Broccolistamppot met zalm
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snipper de ui en snijd de broccoli in roosjes. Kook de broccoli beetgaar in water met de bouillon. Verhit de roomboter in een pan en fruit de ui circa 1 minuut. Voeg de zalmfilet toe en bak deze tot de gewenste gaarheid is bereikt. Breng op smaak met peper, zout, het citroensap en wat Italiaanse kruiden. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de broccoli af en laat goed uitlekken. Prak vervolgens fijn met behulp van een vork en meng met de aardappelpuree en de uitjes. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout of nog wat bouillonpoeder. Serveer met de zalm en garneer met het takje verse dille.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
  • 1 tl PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 40-50 g zalmfilet
  • 200 g broccoli
  • ¼ ui
  • ½ el roomboter
  • 1 tl citroensap
  • 1 takje verse dille
  • Snufje Italiaanse kruiden
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
308 Kcal
Vet 13,0 g
Koolhydraten 9,0 g
Vezels 8,9 g
Eiwitten 34,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Broccolistamppot met zalm
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.