Winkelwagen
Terug

Bloemkoolsoep met kurkuma

Fase 1
Bloemkoolsoep met kurkuma
schedule40 min. bereiden
peopleVoor 2 personen
Bereiding
Snipper de ui en hak de selderij fijn. Verhit de olie in een pan met een dikke bodem. Fruit de ui en de selderij 2 minuten aan. Voeg de kurkuma toe en laat deze 1 minuut mee fruiten. Voeg de bloemkool toe en giet de bouillon erbij. Breng aan de kook en laat de soep 25-30 minuten zachtjes koken. Pureer daarna met een staafmixer tot een egale soep en breng op smaak met zout en peper.
Tip: Let op: dit is een bijgerecht. Voeg 150-200 g zalmsnippers toe of bijvoorbeeld de PS. food & lifestyle grissini oregano of toast classic om er een volwaardige hoofdmaaltijd van te maken!
Ingrediënten
  • 350 ml PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 200 g bloemkool in roosjes
  • ¼ ui
  • 1 takje selderij
  • ½ el olijfolie
  • 1 tl kurkuma
  • Versgemalen peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
104 Kcal
Vet 5,4 g
Koolhydraten 7,5 g
Eiwitten 4,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bloemkoolsoep met kurkuma
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.