Winkelwagen
Terug

27 jaar uit Everberg

"Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Ik voel me goed en heb zin in de zomer! 

Ik was altijd al iemand die iets meer woog dan het gemiddelde, maar tijdens het afstuderen van de middelbare school ging het echt bergaf. Ik begon echt te sukkelen met mijn gewicht.

Ik sport eigenlijk zo goed als nooit. Ik heb heel veel geprobeerd, alleen heb ik nooit een sport gevonden dat ik graag deed

Ik zat niet lekker in mijn vel

Voordat ik bij PS. food & lifestyle terecht ben gekomen, had ik al verschillende diëten geprobeerd. En voor corona had ik iets gevonden wat redelijk goed werkte. Ik begon evenwichtiger te eten en meer te bewegen.

Echter toen corona begon, is er in dit ritme, veel roet in het eten gegooid. Ik zat in deze periode ook niet lekker in mijn vel waardoor ik onregelmatig en ongezond at. Hierdoor had ik geen fut om te bewegen

Dit is hét moment om te beginnen

Begin 2023 was ik zo gedegouteerd van mezelf, dat ik besloot om er echt werk van te gaan maken. Mijn moeder herinnerde zich Christel, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Na wat onderzoek heb ik een kennismakingsgesprek met haar gepland. Ik had meteen een klik met haar.

Tijdens de eerste weging kwam ik erachter dat ik 112,4 kilo woog. Ik was er echt niet goed van. Ik wist meteen dit is hét moment om te beginnen, anders ben ik straks te laat. Ik was niet blij met hoe ik eruit zag, ik keek niet graag naar foto’s van mezelf, mijn kleren vond ik niet leuk, en eigenlijk had ik moeite met mezelf...

Na alle informatie wist ik eigenlijk meteen dat Christel mijn beste optie was.  Op 6 maart 2023 ben ik dan officieel begonnen!

De hulp die ik nodig had

Samen met Christel ben ik niet alleen begonnen met het PS. food & lifestyle programma maar ben ik ook gaan sporten op de Powerplate. Niet alleen had ik eindelijk een sport die me uitdaagde, ik deed het ook graag.

Tijdens het programma had ik ook de nodige ups en downs, maar Christel was er elke stap van de weg. Zonder haar was dit mij nooit gelukt. Ze had altijd de juiste woorden, de hulp die ik nodig had en het beste advies over wat ik het beste kon eten.

Door alle goede raad en hulp van Christel en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Mijn grootste uitdaging en mijn grootste succes

Mijn grootste uitdaging was zonder twijfel mijn studentenjob. Ik werk in een frituur als leverancier en soms bak ik ook vlees. Ik was iemand die enorm graag frietjes at en het ook echt elke dag kon eten.

Tegenwoordig kan ik heel makkelijk van alle verleidingen afblijven. Dit was zonder Christel nooit gelukt. Het is een zware weg geweest en niet altijd even makkelijk, maar ik ben enorm blij dat ik ermee begonnen ben. Ik voel mij nu veel beter in mijn vel en in mijn kleding. Ik ben veel zelfverzekerder en durf nu kleren te dragen, die ik voorheen niet durfde te dragen.

Nu dat ik 38 kilo kwijt ben, heb ik veel meer energie en ik geniet ook gewoon veel meer van het leven. Naast Christel was er ook nog mijn mama die mij heel hard steunde, zo hielp ze met eten klaarmaken. Zonder de steun van thuis uit was het mij ook nooit gelukt.

Samen naar gewichtsbehoud

Ik heb tijdens mijn programma bij Christel ook drie nieuwe mensen geïntroduceerd aan PS. food & lifestyle. Na gezien te hebben hoe het mij geholpen heeft, waren ze snel overtuigd. Ik ben blij dat ik met mijn verhaal andere mensen kan helpen naar een gezonde levensstijl!

Momenteel zit ik in de fase van gewichtsbehoud en begin ik te leren wat ik wel en niet kan blijven eten, zonder al die kilo’s terug op de weegschaal te zien verschijnen. Christel is echt een held en leert mij wat ik het beste kan doen . Wederom zou ik het zonder haar niet kunnen!

Ik hoop dat ik met mijn verhaal nog andere mensen kan helpen om zich weer beter in hun vel te voelen en te komen op het punt waar ik nu ben!

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Rani Servranckx, 27 jaar uit Everberg "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anita Roodnat, 46 jaar "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer