Wrap kipfilet, tomaat en pesto-mayonaise
Fase 3
Wrap kipfilet, tomaat en pesto-mayonaise
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de tomaatjes en de kipfilet in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de stukjes kipfilet goudbruin en gaar. Breng op smaak met wat peper en zout en laat een beetje afkoelen. Meng de mayonaise met de pesto en meng deze vervolgens met de kipfilet. Beleg de wrap met de rucola, tomaatjes en de kipfilet met peso-mayonaise en rol op.
Ingrediënten
- 1 PS. Mexican wrap
- 120 g kipfilet
- 150 g tomaatjes
- 10 g rucola
- 10 g mayonaise
- 5 g pesto
- ½ el olijfolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
434 Kcal | |
Vet | 23,2 g |
Koolhydraten | 11,0 g |
Vezels | 13,6 g |
Eiwitten | 39,1 g |
Schrijf uw eigen review