PowerSlim wordt PS. food & lifestyle!

7 oktober 2021

Tijd voor verandering

De spiegel.. soms confronterend, soms je beste vriend en soms je vijand. Maar belangrijk om er af en toe even goed in te kijken. ­

En zoals jullie PowerSlimmers verandering in de spiegel terugzien, was het voor ons ook tijd om in de spiegel te kijken. Waar staan we? Past ons spiegelbeeld nog bij wie we zijn? En op welke punten kunnen we onszelf nog verder verbeteren?

Om jou te helpen veranderen naar de beste, gezonde versie van jezelf veranderen wij met je mee!

PS. food & lifestyle

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle.

Vanaf eind oktober gaan wij verder in een ‘nieuw jasje’.

Het vertrouwde wat je van ons gewend bent: jouw eigen persoonlijke coach, koolhydraatarme recept inspiratie en natuurlijk ons programma en de lekkere producten. Maar dan met een nieuwe look én een nieuwe naam.

Want wat jullie bereiken draait om veel meer dan je eetpatroon aanpassen en je doel behalen. Het draait om het aanleren van een nieuwe, gezonde levensstijl. Niet alleen je doel bereiken, maar jouw doel ook behouden.

Geen dieet maar de eerste stap naar een verandering van jouw levensstijl!

Wat betekent dat?

We lichten graag vast een klein tipje van de sluier.  

 

De producten en coaching blijven gewoon zoals je van ons gewend bent.. maar we breiden uit met een aantal extra’s. Stap voor stap vertellen we je meer.

Dus zorg ervoor dat je ons volgt, op Facebook, Instagram of geabonneerd bent op de nieuwsbrief.  Dan houden we je graag op de hoogte!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anneke Paas, 56 jaar "Start vandaag nog, want je kan jezelf geen mooier cadeau geven*"

In een jarenlange strijd tegen een depressie heb ik mezelf mentaal beter leren kennen. Ik besefte dat mijn innerlijke gevoel over mijzelf niet overeenkwam met hoe ik mijzelf in de spiegel zag.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Liesbeth Wouters , 34 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer