Center van de maand: Slank en in Balans

7 september 2021

Slank en in Balans in Grembergen, is deze maand benoemd tot het PowerSlim center van de maand september ’21. Gefeliciteerd Elise!

“Toen ik zelf PowerSlim ontdekte ging er voor mij een deur open waarvan ik dacht dat ze voor altijd gesloten was. Ik had overgewicht en voelde me slecht in mijn vel. Koolhydraatarm en eiwitrijk eten was iets waar mijn lichaam eindelijk op reageerde en waardoor ik een aantal kilo’s kwijtraakte. Ik ben nog steeds niet mager maar ik voel mij goed in mijn vel. Ik eet gezond en voel me gezond.

Anderen helpen

Mijn positieve ervaring wou ik delen met anderen. Ik nam contact op met PowerSlim en de bal was aan het rollen. Ik startte mijn eigen afslankcenter.  

Heel mijn leven wil ik mensen helpen en wil ik graag anderen een goed gevoel bezorgen. Vandaar ook mijn intentie om zelf coach te worden. Wanneer je merkt dat je lichaam steeds weer in het jojo-effect terecht komt, dan word je depressief. Zo heb ik het heel mijn leven ervaren. Door zelf mensen te gaan begeleiden naar een gezonder en slanker lichaam wil ik echt de boodschap overbrengen dat het nooit te laat is om jouw ideale gewicht te bereiken. En blijkbaar steekt mijn enthousiasme anderen aan.

De fases van het PowerSlim programma

Ik raad klanten aan om met het starterspakket van PowerSlim te beginnen. Zo leren ze alle productjes kennen en kunnen ze alles proeven en ontdekken wat lekker is en welke keuzes ze nadien moeten maken. In de eerste en tweede fase komen mijn klanten wekelijks langs voor een weegcontrole en een kort gesprek. Zo kan ik snel bijsturen waar nodig is. We bespreken ook samen wat de volgende week brengt. Zo kan ik tips geven wanneer er een feestje gepland staat in de agenda. Klanten kunnen zich op die manier perfect voorbereiden op het feestje en staan ze niet voor voldongen feiten. Vanaf fase 3 kiezen de meeste klanten om enkele weken tussen de weegmomenten te laten. En dat lukt perfect. Ik raad iedereen aan om ook nadien nog regelmatig eens te passeren voor een korte babbel en een weegmoment.

Ik ben oprecht fier en blij wanneer de klanten stap voor stap hun doel bereiken. Dat is ook mijn grootste motivatie om me voor 100% in te zetten voor hen. Ze kunnen me altijd bereiken via WhatsApp. Ik antwoord zo snel mogelijk. Op die manier probeer ik tegemoet te komen aan de individuele behoeften van iedereen. Want niet iedereen heeft hetzelfde lichaam of heeft dezelfde noden.

Op gewicht blijven

Ondertussen ben ik meer dan een jaar coach en heb ik al menig klanten naar hun ideale gewicht geholpen. Een aantal van hen zijn al enkele maanden op gewicht en blijven dat ook. Ze weten heel goed wat ze mogen eten en waar ze beter niet voor kunnen kiezen. De meesten zijn verbaasd hoe gemakkelijk gezond eten is en hoe slecht ze zich voelen als ze toch eens te veel koolhydraten eten.

Zij zijn echt op weg om voor de rest van hun leven met een gezond lichaam en hun ideale gewicht verder te gaan!”

Wil je meer informatie of weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op via slankeninbalans@yahoo.com of 0478/36 35 24. Of kijk eens op www.slankeninbalans.com

Meer testimonials van PowerSlimmers
Anneke Paas, 56 jaar "Start vandaag nog, want je kan jezelf geen mooier cadeau geven*"

In een jarenlange strijd tegen een depressie heb ik mezelf mentaal beter leren kennen. Ik besefte dat mijn innerlijke gevoel over mijzelf niet overeenkwam met hoe ik mijzelf in de spiegel zag.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Liesbeth Wouters , 34 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer