Artikelen 

Wil je meer weten over een gezonde levensstijl en een koolhydraatarm eetpatroon? Onze diëtisten vertellen je graag meer.

 

We zijn live! PS. food & lifestyle
PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal.

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle!
PS. food & lifestyle

Waar staan we? Past ons spiegelbeeld nog bij wie we zijn? En op welke punten kunnen we onszelf nog verder verbeteren? Om jou te helpen veranderen naar de beste, gezonde versie van jezelf veranderen wij met je mee!

De R zit weer in de maand
PS. food & lifestyle

In de maanden september tot en met april wordt ons vaak aangeraden om te werken aan een verhoogde weerstand door het versterken van ons immuunsysteem. De maanden met de R staan bekend als de maanden waarin wij wel wat extra vitamines kunnen gebruiken.

Met deze tips geef je jouw gelukshormonen een boost!
Hylke Boelens, Diëtist PS. food & lifestyle

Je hormoonproductie heb je grotendeels zelf in de hand omdat deze in grote mate afhankelijk is van je levensstijl. Dat betekent dan ook dat jij door: gezonder te leven > positieve invloed uitoefent op je hormonen > die jou weer een goed gevoel geven.

Vakantiekilo’s? 6 tips om ze kwijt te raken
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PS. food & lifestyle

De barbecues en wijntjes tijdens de vakantie kunnen soms extra vakantiekilo's opleveren. Maar hoe raak je ze weer kwijt?

Hoe de juiste voeding kan zorgen voor een stralende huid
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PS. food & lifestyle

Voeding vormt de bouwsteen van iedere cel en daarmee dus ook van je huidcellen. Je hebt vast wel eens de opmerking “je bent wat je eet” voorbij horen komen, of “een gezonde huid begint van binnenuit”. Je kunt je huid namelijk beschouwen als de spiegel van je gezondheid.

Center van de maand: Slank en in Balans
PS. food & lifestyle

Slank en in Balans in Grembergen, is deze maand benoemd tot het PowerSlim center van de maand september. Gefeliciteerd Elise!

In 4 stappen naar een gezonde levensstijl
Kim van Dooren, Diëtist PS. food & lifestyle

Ondanks je goede voornemen blijft het soms lastig om vol te houden. Een gezonde levensstijl draait om balans. Maar… alles met mate. Ja die tekst kennen we allemaal, maar hoe doe je dat nou?

Laad meer berichten