Winkelwagen
Terug

Zalmspiesjes met aardappelpuree

Fase 1
Zalmspiesjes met aardappelpuree
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de zalm, tomaat en komkommer in stukken. Breng de stukken zalm op smaak met de olijfolie, peper en zout en rijg vervolgens voorzichtig aan de spiezen. Verhit een grillpan en gril de zalmspiezen tot ze de gewenste gaarheid hebben bereikt. Meng de gemengde sla met de komkommer en tomaat, besprenkel met de extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Besprenkel de zalmspiezen met het limoensap en serveer met de salade en aardappelpuree.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
  • 40-50 g zalm
  • 100 g tomaat
  • 100 g komkommer
  • 30 g gemengde sla
  • 1 tl limoensap
  • 1 el olijfolie
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
404 Kcal
Vet 26,3 g
Koolhydraten 9,9 g
Vezels 2,4 g
Eiwitten 29,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zalmspiesjes met aardappelpuree
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.