Winkelwagen
Terug

Wortelsoep met room en sesamzaad

Fase 2C
Wortelsoep met room en sesamzaad
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 4 personen
Bereiding
Snijd de winterpeen, tomaat en bleekselderij in grove stukken, snipper de ui en gember en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een diepe pan. Fruit hierin de ui, knoflook en gember circa 2 minuten. Voeg de winterpeen, tomaat en bleekselderij toe en bak deze kort mee. Giet de bouillon erbij en laat 20 minuten koken. Zet het vuur uit en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met het kerriepoeder, peper en zout. Maak af met de kookroom, sesamzaadjes en tuinkers. Serveer met de grissini oregano.
Ingrediënten
  • 4 zakjes PS. food & lifestyle grissini oregano
  • 1 l (PS. food & lifestyle) kruidenbouillon
  • 300 g winterpeen
  • 200 g tomaat
  • 100 g bleekselderij
  • 4 el kookroom light
  • 1 witte ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 cm gember
  • 2 el sesamzaad
  • Handje tuinkers
  • 4 el olijfolie
  • Snufje kerriepoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
365 Kcal
Vet 19,6 g
Koolhydraten 12,5 g
Vezels 20,1 g
Eiwitten 24,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wortelsoep met room en sesamzaad
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.