Winkelwagen
Terug

Witlofsalade met gegrilde perzik en amandelen

Fase 2B
Witlofsalade met gegrilde perzik en amandelen
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de perzik in partjes, de rode ui in halve ringen, de witlof in reepjes en hak de amandelen grof. Verhit de olijfolie in een pan en bak de perzik circa 5 minuten. Verdeel de gemengde sla en witlof over een bord. Verdeel de gegrilde perzik, rode ui en amandelen hier bovenop. Maak af met de mozzarella, besprenkel met de balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout. Eet de komkommer er los naast.
Ingrediënten
  • 90-100 g mozzarella light
  • ½ perzik
  • 100 g komkommer
  • 30 g gemengde sla
  • 50 g witlof
  • 20 g amandelen
  • ¼ rode ui
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
437 Kcal
Vet 29,9 g
Koolhydraten 15,2 g
Vezels 4,3 g
Eiwitten 24,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Witlofsalade met gegrilde perzik en amandelen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.