Winkelwagen
Terug

Warmgerookte zalm met aspergebroccoli

Fase 2A
Warmgerookte zalm met aspergebroccoli
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook of stoom de aspergebroccoli in 3-4 minuten beetgaar en hak ondertussen de dille fijn. Maak een dressing van de olijfolie, mosterd, verse dille en het citroensap. Klop goed door elkaar met een vork of garde. Giet de aspergebroccoli af, meng met de dressing en breng eventueel nog wat extra op smaak met peper en zout. Serveer met de warmgerookte zalm.
Tip: Eet je de zalm liever warm? Warm deze dan even kort op in de oven.
Ingrediënten
  • 150-200 g warmgerookte zalm
  • 200 g aspergebroccoli (bimi)
  • 1 ½ el extra vierge olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • 2 g verse dille
  • ¼ tl mosterd
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
471 Kcal
Vet 32,7 g
Koolhydraten 2,1 g
Vezels 6,2 g
Eiwitten 38,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Warmgerookte zalm met aspergebroccoli
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.