Winkelwagen
Terug

Vitello Tonnato

Fase 1
Vitello Tonnato
schedule7 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Pureer de tonijn samen met de mayonaise, ansjovisfilet en de helft van de kappertjes tot een gladde saus. Breng deze op smaak met de citroensap en zout en peper. Leg de plakjes kalfsfricandeau op een bord. Doe de tonnato-saus hier overheen. Garneer met de peterselie en de rest van de kappertjes. Breng op smaak met wat peper.
Tip: Lekker met witte asperges.
Ingrediënten
  • 5 plakjes kalfsfricandeau
  • 45 g tonijn op basis van olijfolie, uitgelekt
  • 1 el mayonaise
  • 1 el kappertjes
  • 1 ansjovisfilet
  • 1 tl vers citroensap
  • 1 takje bladpeterselie, fijngesneden
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
265 Kcal
Vet 14,3 g
Koolhydraten 1,3 g
Eiwitten 32,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitello Tonnato
Uw waardering