Vissoep met kabeljauw
Fase 3
Vissoep met kabeljauw
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui circa 2 minuten. Voeg de wortel, prei en de aardappel toe bak 3 minuten mee. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat 15 minuten koken op laag vuur. Kook de laatste 5 minuten de kabeljauw mee. Breng de soep op smaak met wat zout en peper en bestrooi met de peterselie.
Ingrediënten
- 150-200 g kabeljauwfilet in stukjes
- 1 middelgrote (50 g) vastkokende aardappel in blokjes
- 100 g prei in stukjes
- 100 g wortel in stukjes
- ½ ui, gesnipperd
- 1 el olijfolie
- 350 ml visbouillon
- 1 el verse peterselie, grof gehakt
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
327 Kcal | |
Vet | 11,6 g |
Koolhydraten | 22,2 g |
Eiwitten | 30,0 g |
Schrijf uw eigen review