Vegetarische spaghetti met broccoli en geitenkaas
Fase 3
Vegetarische spaghetti met broccoli en geitenkaas
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de spaghetti zoals vermeld op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes, pers de knoflook en verbrokkel de geitenkaas. Kook of stoom de broccoli beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook aan. Voeg de tuinbonen, spinazie, broccoli en spaghetti toe en roerbak kort. Verdeel hier de geitenkaas overheen en breng op smaak met peper en zout.
Tip: Voeg eventueel extra eiwitten toe zoals (gerookte) kip, tonijn of zalm.
Ingrediënten
- 50 g volkoren spaghetti
- 100 g verse spinazie
- 50 g broccoli
- 50 g tuinbonen
- 50 g geitenkaas
- 1 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
444 Kcal | |
Vet | 20,7 g |
Koolhydraten | 38,5 g |
Vezels | 8,8 g |
Eiwitten | 21,6 g |
Schrijf uw eigen review