Winkelwagen
Terug

Varkenshaassalade met spinazie en avocado

Fase 1
Varkenshaassalade met spinazie en avocado
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de cherrytomaatjes in kwarten, de avocado in plakken, hak de rode peper fijn, pers de knoflook en snipper de ui. Breng de varkenshaas op smaak met peper en zout. Verhit de roomboter in een pan en fruit de ui, knoflook en rode peper. Voeg de varkenshaas toe en bak gaar. Vouw de bereide varkenshaas met de ui, knoflook en rode peper in aluminiumfolie en laat circa 5 minuten rusten. Maak ondertussen een salade van de spinazie, cherrytomaatjes en avocado. Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de varkenshaas.
Ingrediënten
  • 120-150 g varkenshaas
  • 75 g cherrytomaatjes
  • 50 g verse spinazie
  • ¼ avocado
  • ½ rode peper
  • 1 teentje knoflook
  • ¼ ui
  • 1 el ongezouten roomboter
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
384 Kcal
Vet 25,5 g
Koolhydraten 6,4 g
Vezels 4,0 g
Eiwitten 30,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Varkenshaassalade met spinazie en avocado
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.