Winkelwagen
Terug

Thaise wok met garnalen en risoni

Fase 3
Thaise wok met garnalen en risoni
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de risoni zoals vermeld op de verpakking. Snijd de rode peper en bosui in ringetjes, hak de gember fijn en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en gember. Voeg de garnalen toe en roerbak ze circa 2-3 minuten. Voeg de kerriepoeder, kokosmelk, vissaus en rijstazijn toe en laat 2 minuten pruttelen. Voeg als laatste de roerbakgroenten toe en bak totdat deze gaar zijn. Serveer met de risoni en garneer met de rode peper en bosui.
Ingrediënten
  • 50 g PS. risoni
  • 150 g garnalen
  • 200 g Thaise roerbakgroenten
  • 1 bosui
  • 60 ml kokosmelk
  • ½ el vissaus
  • ¼ el rijstazijn
  • ¼ rode peper
  • 1 cm gember
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl sesamzaadjes
  • 1 el kerriepoeder
Voedingswaarde per persoon
Energie
586 Kcal
Vet 26,7 g
Koolhydraten 25,1 g
Vezels 21,8 g
Eiwitten 50,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thaise wok met garnalen en risoni
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.