Winkelwagen
Terug

Spinaziesalade met zalm en sinaasappeldressing

Fase 2A
Spinaziesalade met zalm en sinaasappeldressing
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verhit de kokosolie in een pan en bak de zalmfilet 4-5 minuten aan één zijde en nog eens 1-2 minuten aan de andere zijde. Breng op smaak met peper en zout. Trek de zalm met behulp van twee vorken uit elkaar en laat even afkoelen. Maak ondertussen een dressing van het sap van een kwart van de sinaasappel, de olijfolie en de mosterd. Meng goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Snijd de radijs en de andere kwart van de sinaasappel in plakjes. Snijd de ui in halve ringen. Leg de spinazie op een diep bord en verdeel de rode ui, zalm, radijs en de sinaasappel eroverheen. Besprenkel met de sinaasappeldressing en breng nog eventueel extra op smaak met peper.
Ingrediënten
  • 150-200 g zalmfilet
  • 50 g spinazie
  • 100 g radijsjes
  • ½ (bloed)sinaasappel
  • ¼ rode ui
  • 1 el olijfolie
  • ½ el kokosolie
  • ½ tl mosterd
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
488 Kcal
Vet 32,7 g
Koolhydraten 12,2 g
Vezels 4,0 g
Eiwitten 33,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spinaziesalade met zalm en sinaasappeldressing
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.