Spaghetti met kip en groenten
Fase 2A
Spaghetti met kip en groenten
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook, halveer de cherrytomaatjes, snijd de broccoli in roosjes en de paprika in kleine stukjes. Snijd de kipfilet in stukken en breng op smaak met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pan, fruit de knoflook en bak de kipfilet rondom bruin. Voeg vervolgens de broccoli, paprika, cherrytomaatjes en doperwtjes toe en bak nog circa 10 minuten mee. Schep de spaghetti op een bord en verdeel hierover de kipfilet en groenten. Garneer met de verse basilicum en breng eventueel nog op smaak met peper en zout.
Tip: Vanaf fase 2B lekker met verse pesto!
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
- 40-50 g kipfilet
- 75 g cherrytomaatjes
- 50 g broccoli
- 50 g gele paprika
- 25 g doperwtjes
- 1 takje verse basilicum
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
379 Kcal | |
Vet | 14,6 g |
Koolhydraten | 16,5 g |
Vezels | 28,6 g |
Eiwitten | 31,2 g |
Schrijf uw eigen review