Winkelwagen
Terug

Scrambled eggs met rucola en cantharellen

Fase 1
Scrambled eggs met rucola en cantharellen
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Klop de eieren los met de kookroom en breng op smaak met peper en zout. Verhit een eetlepel roomboter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan. Blijf roeren tot het ei gelijkmatig is gestold. Verhit de overige roomboter in een andere pan en bak de cantharellen circa 5 minuten. Serveer de scrambled eggs met de cantharellen en rucola. Breng op smaak met peper en zout.
Tip: Ook lekker met andere paddenstoelsoorten zoals (kastanje)champignons, shiitake of oesterzwammen.
Ingrediënten
  • 2 eieren
  • 1 el kookroom light
  • 200 g cantharellen
  • 20 g rucola
  • 1 ½ el ongezouten roomboter
  • 1 takje verse bieslook
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
290 Kcal
Vet 22,2 g
Koolhydraten 2,9 g
Vezels 5,5 g
Eiwitten 16,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scrambled eggs met rucola en cantharellen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.