Winkelwagen
Terug

Scrambled eggs met cantharellen

Fase 2B
Scrambled eggs met cantharellen
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Klop de eieren los met de sojasaus. Verhit de olie in een koekenpan en bak de shiitakes kort aan totdat ze beginnen te slinken. Schenk het eimengsel erbij en blijf roeren totdat dit net begint te stollen. Rooster ondertussen de snee brood in de broodrooster. Breng het ei eventueel nog op smaak met peper en zout. Besmeer de geroosterde boterham met halvarine en schep de scrambled eggs erop. Maak een salade van de tomaat, avocado, olijfolie, peper en zout.
Ingrediënten
  • 2 eieren
  • ½ el Kikkoman sojasaus
  • 100 g cantharellen (of gewone champignons of shiitake)
  • 1 sneetje volkorenbrood
  • 1 el olie
  • ½ avocado, in stukjes gesneden
  • 1 tomaat, in partjes
  • Grof zeezout
  • Peper
  • Roomboter
Voedingswaarde per persoon
Energie
539 Kcal
Vet 41,4 g
Koolhydraten 19,0 g
Eiwitten 23,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scrambled eggs met cantharellen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.