Bereiding
Fruit de knoflook in een koekenpan kort in 1 el olijfolie. Voeg de gamba’s toe en bak deze tot ze roze kleuren. Leg de sla met de uiringen, komkommer- en tomatenschijfjes op een bord en verdeel de verschillende vissoorten over de sla.
Maak een dressing van 1 el olijfolie, 1 el citroensap, bieslook, dille en peper en zout en besprenkel de salade hiermee.
Ingrediënten
- ½ rode ui, in halve ringen
- ¼ komkommer, in schijfjes
- ½ tomaat, in parten
- 1 teen knoflook, geperst
- 50 g gamba's
- 50 g tonijn uit blik op water
- 50 g Hollandse garnalen
- 50 g sla
- Paar takjes dille, fijngehakt
- Paar takjes bieslook, fijngehakt
- 2 el olijfolie
- 1 el citroensap
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
342 Kcal | |
Vet | 22,3 g |
Koolhydraten | 4,7 g |
Eiwitten | 30,6 g |
Schrijf uw eigen review