Winkelwagen
Terug

Salade met rode biet, appel en walnoten

Fase 2B
Salade met rode biet, appel en walnoten
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Rooster de walnoten kort in een koekenpan. Laat even afkoelen. Doe de bietjes, appel, rucola en de geitenkaas op een bord. Besprenkel met de mosterd dille dressing. Strooi de walnoten erover en maak af met een beetje peper en zout.
Ingrediënten
  • 1 el PS. food & lifestyle mosterd dille dressing
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 150 g rode bieten, gekookt en in partjes
  • Handje rucola
  • ½ groene appel, in dunne partjes
  • 5 walnoten, verkruimeld
Voedingswaarde per persoon
Energie
427 Kcal
Vet 28,8 g
Koolhydraten 20,3 g
Eiwitten 17,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Salade met rode biet, appel en walnoten
Uw waardering