Winkelwagen
Terug

Salade met kip, kiwi en cashewnoten

Fase 2B
Salade met kip, kiwi en cashewnoten
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan. Bak de stukjes kip met wat zout, knoflook- en paprikapoeder in circa 5-7 minuten goudbruin en gaar. Laat even afkoelen. Rooster ondertussen de cashewnoten in circa 1-2 minuten goudbruin. Doe de veldsla, kiwi, rode peper, cashewnoten en de stukjes kip op een bord. Besprenkel met de rest van olijfolie en de citroensap en breng op smaak met wat peper en zout.
Ingrediënten
  • 120-150 g kipfilet, in reepjes
  • 100 g veldsla
  • 1 kiwi in stukjes
  • ½ rode peper, in ringetjes
  • 5 cashewnoten
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl citroensap
  • Paprikapoeder
  • Knoflookpoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
370 Kcal
Vet 18,1 g
Koolhydraten 15,4 g
Eiwitten 32,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Salade met kip, kiwi en cashewnoten
Uw waardering