Salade met gebakken zalm, radijsjes en tomaat
Fase 1
Salade met gebakken zalm, radijsjes en tomaat
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verhit de kokosolie in een pan en bak de zalm, op smaak gebracht met wat peper en zout, circa 4-8 minuten tot de gewenste gaarheid is bereikt. Maak ondertussen een dressing van anderhalve eetlepel olijfolie, het citroensap en wat peper en zout. Laat de zalm een beetje afkoelen en snijd in stukjes. Doe de sla op een bord en verdeel de komkommer, tomaatjes, radijsjes en de zalm eroverheen. Besprenkel met de dressing.
Tip: Vanaf fase 2B kun je wat sesamzaadjes meebakken met de zalmfilet.
Ingrediënten
- 150-200 g zalmfilet
- 50 g gemengde sla
- 100 g komkommer in schijfjes
- 3 kerstomaatjes, gehalveerd
- 3 radijsjes in schijfjes
- ½ kokosolie
- 1,5 el olijfolie
- 2 tl vers citroensap
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
449 Kcal | |
Vet | 32,3 g |
Koolhydraten | 5,9 g |
Eiwitten | 32,2 g |
Schrijf uw eigen review